Υγεία

Ανατομικά υποδήματα Vesna

Ανατομικά υποδήματα Vesna

Τα ανατομικά υποδήματα Vesna, οδηγούν πίσω στο 1975, στην πόλη του Μεγάλου Μοράβα, στην καρδιά του Πομόραβλιε στη χώρα της Σερβίας. Εκεί, τότε, ένας άνθρωπος με πολλές ιδέες και περισσό ενθουσιασμό καταφέρνει και κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο, σήμερα στην πόλη Κυπριαί, ζει και ευδοκιμεί η Vesna με την παραγωγή ανατομικών υποδημάτων. Παράγει από απαλές, ζεστές, ανατομικές παντόφλες σπιτιού έως ανατομικά παιδικά υποδήματα και ανατομικά σαμπό. Τα ανατομικά αυτά υποδήματα, είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία, κάθε φύλο και κάθε ανατομία ποδιού.

Τα ανατομικά υποδήματα που κατασκευάζει η εταιρία, σάς προσφέρουν ξεκούραστα κάτω άκρα. Επιπλέον, προσφέρουν άνεση και φινέτσα χάρη στην πληθώρα σχεδίων και χρωματικών συνδυασμών που η Vesna μπορεί και καταφέρνει.

Ανατομικά υποδήματα μποτάκια σπιτιού λεοπάρ Vesna

Δείτε όλα τα υποδήματα Vesna

Γιατί ξεχωρίζει η Vesna;

Ανατομικές υποδήματα παντόφλες Vesna

Δείτε όλες τις ανατομικές παντόφλες Vesna

Η Vesna, διαθέτει ξεχωριστά ανατομικά υποδήματα διότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή:

  • Στο να διαμορφώσει κατάλληλα το πέλμα, για να ανακουφίσει από τον πόνο στο μυοσκελετικό σύστημα.
  • Στο να κατασκευάζει υποδήματα, σύμφωνα με όλους τους κανόνες της ορθοπεδικής τεχνικής.
  • Στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί.

Η Vesna, καταφέρνει και καταξιώνεται στο χώρο των ανατομικών υποδημάτων, καθώς κινεί τις ενέργειές της γύρω από δύο βασικούς άξονες:

  1. Στη διατήρηση της φυσιολογίας της κίνησης.
  2. Στο σεβασμό της υγείας των ποδιών.

Σε τί διαφέρουν τα ανατομικά της Vesna;

Για τη Vesna, τα ανατομικά υποδήματα είναι μία ειδική κατηγορία υποδημάτων. Στην κατηγορία αυτή των υποδημάτων, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που διαμορφώνει το πέλμα. Τα ανατομικά πέλματα τα σχεδιάζει με τέτοιον τρόπο ώστε να ανακουφίζουν από τον πόνο στα γόνατα, τις αρθρώσεις και στα πόδια.

Στη Vesna ισχύουν όλοι κανόνες της ορθοπεδικής τεχνικής. Όλα τα ανατομικά υποδήματά της, τα κατασκευάζει για να τηρούν τους κανόνες αυτούς.

Τί προσφέρουν τα υποδήματα της Vesna;

Τα ανατομικά υποδήματα η εταιρία τα σχεδιάζει και τα κατασκευάζει για συγκεκριμένο σκοπό. Για να δώσει τη μέγιστη σημασία και να διατηρεί τη φυσιολογία της κίνησης. Επιπρόσθετη σημασία δίνει και στο να διατηρεί μία βέλτιστη σχέση μεταξύ της επιφάνειας του ποδιού και της επιφάνειας κίνησης αυτού.

Για ποιον τα προορίζει η εταιρία;

Τα ανατομικά υποδήματα, τα προορίζει η εταιρία για άτομα διαφορετικών ηλικιών που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία των κάτω άκρων και των αρθρώσεών τους. Τα συγκεκριμένα υποδήματα της Vesna, είναι κατάλληλα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες, ακόμη και για αγόρια και κορίτσια παιδικής ηλικίας.

Όταν αναζητάτε υποδήματα για ορθοστασία, να γνωρίζετε ότι η Vesna έχει τη λύση. Τα ανατομικά της υποδήματα είναι αξιόπιστη λύση ειδικά για άτομα των οποίων το επάγγελμα απαιτεί ορθοστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν υποφέρετε από διάφορες παθήσεις και πόνους στα πόδια, πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ανατομικά υποδήματα.

Ακόμη όμως και για όσους είναι δύσκολος ο συμβιβασμός με κάτι λιγότερο από την άνεση, τα ανατομικά υποδήματα δίνουν τη μόνη επιλογή.

Δείτε όλα τα ανατομικά σαμπό Vesna

Πώς επηρεάζουν την υγεία τα ανατομικά υποδήματα;

Τα ανατομικά υποδήματα που κατασκευάζει η Vesna, επηρεάζουν τη γενική υγεία των ποδιών. Τα κατασκευάζει έτσι, ώστε να ανακουφίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ενοχλήσεις.

Στα ανατομικά υποδήματα, η ιδιαίτερη προσοχή αφορά κυρίως το πέλμα του υποδήματος, προκειμένου να επηρεαστεί η φυσική του θέση. Ένα ύψος τακουνιού από 2,5 εκατοστά έως 5 εκατοστά είναι αποδεκτό όπως θα συστήσει ένας ορθοπεδικός.

Αφήστε μια απάντηση